IZGRADNJA STAMBENIH I NESTAMBENIH OBJEKATA

Pored osnovnih delatnosti kojom se bavi, preduzeće Trgo Kemo Group d.o.o. je uključila još jednu: izvođenje građevinskih radova na stambenim i nestambenim objektima i to po sistemu ključ u ruke. Način finansiranja izgradnje novog objekta po sistemu “ključ u ruke” najisplativiji je način izgradnje zato što su svi troškovi fiksni i unapred definisani. Ugovorom “ključ u ruke” izvođač radova se obavezuje prema klijentu da će izgraditi određeni građevinski objekat na određenoj parceli prema fiksnim i unapred određenim troškovima. Ulaskom u partnerstvo 2007. godine sa drugim građevinskim firmama, preduzeće Trgo Kemo Group d.o.o. je započeo eru još jedne delatnosti kojom se već nekoliko godina unazad uspešno bavi a rezultat toga su na desetine novoizgrađenih stambenih, poslovnih ugostiteljskih objekata ne samo u Srbiji već i drugim susednim državama.

Preduzeće poseduje celokupnu opremu za izvođenje radova, kao i tim stručnih ljudi koji svojim veštinama mogu da odrade svaku vrstu posla u ovoj oblasti, kao sto smo dokazali u proteklom periodu. U saradnji sa svojim proizvođačima, izvođačima, i bratskim firmama, izvodimo sve građevinske radove i garantujemo za kvalitet.

,,Trgo Kemo”d.o.o.

Trgo Kemo Group d.o.o. je prepoznatljivo ime jedne veoma uspešne građevinske firme, koja se prvenstveno bavi prodajom i transportom građevinskog materijala. Firma je osnovana 2006.godine i u proteklom periodu iza sebe ima velike rezultate i reference, kako u regionu, tako i šire.

,,Beton Plus 2013”

2013. godine firma otvara i organizuje ,,Beton Plus 2013” koju kasnije ostavlja partnerima uz povoljne uslove, i tada otvara sopstvenu bazu.

,,MK Group 2014”

Nakon godinu dana vođenja ,,Beton Plusa 2013”, otvara se ,,MK Group 2014.” koja se bavila isključivo izgradnjom stambenih i nestambenih objekata. Nemili događaj koji je bio propraćem sporom oko imena ,,MK Groupa”, uspeli smo da registovanjem i zaštitiom imena izađemo kao pobednici i kao jedni zakonski vlasnici imena ,,MK Group”.

PROJEKAT ,,ŽUPA”

Najodgovorniji i najveći projekat ,,MK Groupa 2014.” je bilo izvođenje svih grubih i zanatskih poslova  tokom izgradnje hotela ”Župa”,jednog od najlepših objekata koji se nalazi u centru Kopaonika.Tada je postignut dogovor i zaključen je ugovor na više od 1.000.000 eura za objekat koji se sastoji iz stambenog dela, brvnare kao restoran sa kuhinjom, spa centrom i bazenom.

,,TRGO KEMO GROUP”d.o.o.

2016. se proširuje delatnost ,,TRGO KEMO”d.o.o. u Dubrovačkoj bb, spajanjem 2 zasebne firme ,,Trgo Kemo” d.o.o. I ,,MK Group 2014”, koje smo sami vodili i organizovali i za veoma kratko vreme postali lideri.

,,TRGO KEMO GROUP” d.o.o. sa svojom organizovanošću, kvalitetom, stručnošću i osobljem se aktivno bavio i grubim građevinskim radovima u Crnoj Gori, sa još jednom bratskom firmom pod kojim smo izvodili radove.

Firma ,,Trgo Kemo” d.o.o. poseduje stovarište za skladištenje materijala na parceli od 1 hektara, kao i dve linije za obradu betonskog gvožđa. Poseduje i najsavremeniju automatsku bazu SIMI, sposobnu da proizvede 60m3/h, sa svom pratećom opremom, mašinama za transport i za ugradnju betona. Takođe, ,,Trgo Kemo Group”d.o.o. jedina firma koja se bavi reciklažom betona.

Sve mašine su novijeg datuma, sposobne i uvek spremne i za najzahtevnije poslove u ovoj oblasti. Beton koji firma proizvodi je u skladu sa svim propisima i standardima, a kvalitetom premašuje sve svoje konkurente u regionu i šire.

Pored gore navedene osnovne delatnosti kojom se bavi, ,,TRGO KEMO GROUP”d.o.o. se bavi i izvođenjem građevinskih radova po sistemu ključ u ruke.

PROJEKTI U CRNOJ GORI

,,Gintas” Podgorica (40.000m2), ,,Mall of Montenegro”(Zelena pijaca), BSP (stambeno poslovna zgrada-Budva 7.000 m2)), montaža i demontaža bine za svetsku zvezdu Madonnu, 5 objekata koji su se vodili na fizičko lice, kao i jedan objekat preko puta ,,Splendida”.

Takođe smo bili glavni ugovarači, organizatori i izvođači rekonstrukcije hotela ,,Queen” u Bečićima, gde smo radili penthouse pod posebim i specijalnim uslovima. Takođe smo radili čelični most iz pravca Kvinč prema plaži u Bečićima.

PROJEKTI U SRBIJI

U periodu izvođenja radova u Crnoj Gori, firma je radila deo grubih građevinskih radova u Beogradu (Dedinje), preko puta ,,Vojne akademije”.

U proteklih pet godina smo izgradili pet višeporodičnih stambeno-poslovnih objekata u Novom Pazaru,a trenutno smo u fazi završnih građevinskih radova još jednog stambeno-poslovnog objekta od 7 000 m2, kaao i u fazi izrade projekta novog stambeno-poslovnog objekta površine od 10 000m2,takođe u Novom pazaru.

SARADNJA

U saradnji sa svojim proizvođačima, izvođačima i bratskim firmama, izvodimo sve građevinske radove i garantujemo kvalitet. ,,TRGO KEMO GROUP”d.o.o. je najveći kupac i zastupnik Elektrovodomonta, Morave Cem, Mladosti, SIP KOMERCA i NLC sistema i još mnogih drugih za jug Srbije.Ugovore smo potpisala sa ,,Damasom”.

Firme sa kojima sarađuje Trgo Kemo Group:

Beton Plus

Karing Komerc Novi Sad

Elektrovodomont Kraljevo(gvožđe)

Morava Cem (cement)

Mladost (Mala Plana, Leskovac, Stalać,Varvarin -opekarija i crep)

NLC sistem

PROJEKTI NOVI PAZAR

,,TRGO KEMO GROUP” od 2015-2018 sa K2 partnerskom firmom, pravi 4 velelepna objekta,od kojih se 2 se vode na firmu ,,TRGO KEMO GROUP”d.o.o.

,,Regionalna” u Ulici Stane Bačanin

Objekat ima funkciju višeporodičnog stanovanja i poslovnog prostora.Visina objekta je 29,73 metara.Cela etaža prizemlja je namenjena za poslovni prostor. Broj parking mesta u podrumskoj etaži je 15. Oko objekta na platou na parceli je smešteno 16 parking mesta. Ukupan broj stanova u ovom objektu je 48 stanova.

Hamam

Objekat se nalazi u Ulici Dr Tirše u Novom Pazaru. Ukupna spratnost objekta je podrum + prizemlje + sedam spratova (Po+Pr+7). Visina objekta je 25m. Kapacitet podzemne garaže je 11 parking mesta. Ukupan broj stanova 28.

Roglići

Objekat ima funkciju višestanovanja, pansionskog kao i poslovnog prostora. U podrumu -2 je podzemna garaža kapaciteta 18 parking mesta.U podrumu -1 je podzemna garaža kapaciteta 23 automobila Objekat ima ukupno 59 stanova.

MK Premier

Otvaranjem ,,MK Premiera”  firma  je postavila norme standarde u stanogradnji. Izgradnju objekta je firma ,,TRGO KEMO GROUP” obavila samostalno i to je jedini objekat od kada je stanogradnje, da je završen 7 meseci pre roka.

Smeštajne jedinice se nalaze na etaži 1.sprata, bar i kuhinja u prizemlju, i ,,MK Premier” je namenski  boutique hotel, koji je otvoren 2021.godine u ulici Stane Bačanin bb,u Novom Pazaru.

,,MK Premier” odmarališste poseduje 14 smeštajnih jedinica na etaži prvog sprata, caffe & lobby na  površini od 187,14m2, vešeraj, garažu na -2 nivou sa ukupno 15 parking mesta.

Vođeni  zadvoljstvom naših kupaca, počeli smo sa novim projektom u Ulici Stane Bačanin i Relje Krilatice (USKORO).

O OSNIVAČU – KEMAL MEHMEDOVIĆ

,,'99 godine učestvujem u radu, otvaranju, organizaciji i dizanju na najveći nivo ,,Dacić Promet” i uspešno vodim istu firmu pune 4 godine. Od 2003-2006.godine poslujem i radim u partnerskoj firmi ,,Rijalda” u Selakovcu. Nakon toga, 2008.godine izvodim radove i sređujem enterijer, najluksuznijeg etno restorana ,,Gazija”, koji poklanjam kasnije zadužbini. Takođe sam bio predsednik fudbalskog kluba od 2018-2019.godine.” Kemal Mehmedović